Masaj Teknikleri ve Uygulamaları


MASAJ TEKNİKLERİ VE UYGULAMLARI EĞİTİMİ

Masaj Teknikleri ve Uygulamaları, en eski kültürlerinden günümüz modern toplumlarına uzanan rahatlatıcı, tedavi edici, birebir olarak elle uygulanan sistemli manevraların bütünüdür. Güzellik ve saç bakım hizmetleri içinde masaj, estetik amaçlı uygulanmakta ve her gecen gün bu uygulamalar önem kazanmaktadır.

İŞ İLANLARI / OLANAKLARI

Hijyen ve sağlık kurallarına uygun bir şekilde, masaj uygulamasına ilişkin olan işlemleri, belirli bir süre içerisinde, kendi başına yapma bilgi ve becerisine sahip nitelikli masör ya da masöz yetiştirmeyi hedefler.

Masör & masöz kurs programı sonucunda kazandıkları yeterlikler ile;

  1.  Güzellik salonları ve merkezlerinde,
  2. Masaj salonları ve merkezlerinde,
  3. Kaplıca ve banyo tesislerinde,
  4. Spa, thalosso terapi ve bakım ve rehabilitasyon merkezlerinde, spor merkezleri ve spor salonlarında çalışabilirler.

Terapist olmanın ilk kuralı bilgili ve eğitimli olmanın yanı sıra, ahlaki kurallara önem veren bir terapist olmaktır. Mesleğini seven ve saygı duyan, etkili bir biçimde hastasıyla iletişim kurabilen, sağlığına zarar verecek tüm olumsuz davranışlardan kaçınan, hastasının ihtiyaçlarını tespit edip gerekli rahatlamayı sağlayabilecek kapasiteye sahip olabilirsiniz.

MASAJ TEKNİKLERİ VE UYGULAMLARI EĞİTİMİ SERTİFİKASI

Yüksek Öğretim Kuruluna bağlı olarak faaliyetini yürüten üniversitelerin açmış olduğu masaj kurslarına uzaktan eğitim ile katılarak sertifika sahibi olabilirsiniz. Uzaktan eğitim yöntemiyle verilen eğitime internet bağlantınızın olduğu herhangi bir yerden ve istediğiniz zaman katılarak uzaktan eğitim derslerine katılabilirsiniz.

Toplam 0 yorum

0.0 Ortalama
0
0
0
0
0

İlk yorumlayan siz olun “Masaj Teknikleri ve Uygulamaları”

Henüz yorum yok.

Nasıl Yardımcı Olabiliriz?